جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo Feed(مجهز به اتوفیدر هوشمند)

در بسیاری از واحدهای صنعتی، “سرعت حکاکی لیزر” بالا است، اما “سرعت چیدمان قطعات” توسط اپراتور باعث کندی کل خط تولید می‌شود. دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک شایاحک مدل FLT-Outo Feed با هدف حذف این محدودیت طراحی شده است. این دستگاه با بهره‌گیری از فیدر اتوماتیک قطعات، فرآیند تغذیه را از حالت دستی به حالت کاملاً هوشمند تبدیل کرده و راندمان خروجی را تا چند برابر افزایش می‌دهد.

پایان چالش چیدمان دستی؛ ورود به دنیای حکاکی تمام‌ خودکار

مکانیزم عملکرد سیستم حکاکی لیزری با اتوفیدر

فرآیند کاری این دستگاه شامل سه بخش کلیدی است که در یک چرخه بسته (Closed Loop) فعالیت می‌کنند:

  1. واحد سورتینگ (Vibratory/Elevator Feeder): مخزن بزرگی که قطعات خام را به صورت فله دریافت کرده و آن‌ها را به ردیف‌های یک‌طرفه تبدیل می‌کند.
  2. واحد انتقال دوگانه (Dual Conveyor): شامل دو نوار نقاله سینک شده که قطعه را از بخش فیدر تحویل گرفته و دقیقاً در نقطه کانون (Focus) لنز لیزر قرار می‌دهند.

واحد پردازش و حکاکی: به محض تشخیص قطعه توسط سنسور، فرمان لیزر صادر شده و پس از اتمام مارکینگ، قطعه به سمت خروجی هدایت می‌شود.

مزایای استفاده از دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک

استفاده از این تکنولوژی فراتر از یک انتخاب، یک ضرورت برای تولیدات تیراژ بالا است:

  • مارکینگ اتوماتیک پولکی و پلاک: سیستم سورتینگ هوشمند، قطعات فله را به ردیف‌های منظم تبدیل می‌کند.
  • حذف خطای انسانی: به دلیل توقف دقیق مکانیکی، هیچ قطعه‌ای خارج از کادر حکاکی نمی‌شود.
  • کاهش هزینه‌های جاری: هزینه‌ی استخدام چندین اپراتور برای چیدمان قطعات به صفر می‌رسد.
  • پایداری صنعتی: سورس لیزر دستگاه حکاکی لیزری میزدار مدل FLT برای کارکرد مداوم در محیط‌های کارخانه‌ای بهینه‌سازی شده است.
دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)
دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)
دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)
دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)
دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Outo (مجهز به اتوفیدر هوشمند)

کاربردها و قابلیت‌های لیزر فایبر با سیستم تغذیه خودکار

این دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک برای طیف وسیعی از متریال‌ها و صنایع طراحی شده است:

  • صنایع فلزی: حکاکی روی پولکی‌های آهنی، استیل، برنجی و آلومینیومی.
  • قطعه‌سازی: درج شماره سریال و بارکد روی واشرها و اتصالات خودرو.
  • شخصی‌سازی: مارکینگ اتوماتیک روی هدایای تبلیغاتی کوچک و پلاک‌های شناسایی.

نکته فنی: سیستم اتوفیدر این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده که قابلیت تنظیم سریع برای ابعاد مختلف قطعه را داراست، بنابراین شما برای قطعات متنوع نیازی به خرید دستگاه‌های جداگانه نخواهید داشت.

جدول مشخصات فنی دستگاه لیزر فایبر اتوماتیک :

ویژگی / بخش دستگاه
مشخصات فنی
نوع سیستم تغذیه (Feeder)
اتوفیدر هوشمند با قابلیت غربال‌گری و سورتینگ خودکار قطعات فله
سیستم انتقال و هدایت
دو نوار نقاله (کانوایر) عمودی و افقی جداگانه سینک شده با سنسور توقف حک (Stop System)
قابلیت سفارشی‌سازی فیدر
امکان طراحی اختصاصی مخزن و ریل‌ها متناسب با ابعاد، ضخامت و هندسه قطعه مشتری
توان‌های قابل سفارش لیزر
30W – 50W – 60W – 70W – 100W
برند و نوع سورس لیزر
RAYCUS (QB-QA)
محدوده حکاکی (انتخابی/لنز)
70*70 / 100*100 / 140*140 / 170*170 / 210*210 / 300*300 / 400*400 mm
سرعت حکاکی
10,000 mm/sec ≥
دقت تکرار استوپر و لیزر
± 0.001 mm
عمق حکاکی قابل اجرا
0.01 – 1.5 mm
نرم‌افزار اجرایی
EZCAD 2
سیستم خنک‌کننده
هوا خنک (بدون نیاز به چیلر خارجی)
ابعاد کلی میز دستگاه پایه
800 * 650 * 1300 mm (بدون احتساب طول ریل کانوایر)
ارتفاع ستون لیزر
50 cm / 80 cm
متعلقات و اقلام همراه پکیج
سیستم کامل کامپیوتر صنعتی، ست ابزار، پدال فرمان، عینک محافظ در برابر اشعه

پرسش و پاسخ سیستم حکاکی لیزری به همراه اتوفیدر

آیا اتوفیدر این دستگاه برای هر نوع قطعه‌ای قابل استفاده است؟

سیستم اتوفیدر و سورتینگ این دستگاه به صورت اختصاصی برای قطعات ریز و متوسط (مانند انواع پولکی، پلاک، واشر و قطعات خودرویی) که قابلیت ردیف‌سازی مکانیکی دارند، طراحی و کالیبره می‌شود. در زمان سفارش، ساختار فیدر متناسب با هندسه و ابعاد قطعه شما شخصی‌سازی خواهد شد.

سرعت نهایی خط به دو عامل بستگی دارد: نوع طرح حکاکی شما (لوگو، شماره سریال یا متن) و ابعاد قطعه. به لطف همگام‌سازی (سینک) کامل نوار نقاله‌ها با سرعت لیزر مدل FLT، زمان مرده جابجایی قطعات به نزدیک صفر رسیده و دستگاه با بالاترین نرخ خروجی ممکن در صنعت کار می‌کند.

خیر. یکی از مزایای اصلی دستگاه حکاکی لیزر اتوماتیک FLT-Auto، کاربری بسیار آسان آن است. اپراتور فقط وظیفه دارد مخزن را به صورت فله‌ای شارژ کند. تمام فرآیندهای سورتینگ، انتقال، توقف زیر لنز و تخلیه به صورت کاملاً خودکار انجام می‌شوند.

بله، نرم‌افزار پیشرفته این دستگاه کاملاً هوشمند است و می‌تواند بدون نیاز به توقف خط، روی هر قطعه یک شماره سریال متغیر، تاریخ تولید، ساعت، یا دیتاماتریس و QR Code منحصربه‌فرد را به صورت اتوماتیک ایجاد و حکاکی کند.

این محصول ساخت مجموعه «شایاحک» است و تمامی بخش‌های آن شامل سورس لیزر فایبر FLT، سیستم اتوفیدر و بخش‌های مکانیکی کانوایر، دارای گارانتی معتبر و پشتیبانی فنی تخصصی طولانی‌مدت هستند. تأمین قطعات یدکی و پشتیبانی نرم‌افزاری کاملاً توسط تیم مهندسی ما تضمین می‌شود.

استعلام قیمت و سفارشی‌سازی

با توجه به اینکه هندسه هر قطعه در طراحی فیدر اتوماتیک قطعات تاثیرگذار است، ما در شایاحک امکان طراحی اختصاصی کانوایرها و مخازن را متناسب با محصول شما فراهم کرده‌ایم. برای مشاوره فنی عملکرد مارکینگ اتوماتیک پولکی در ابعاد مختلف، با ما در تماس باشید.